Yrittäjä

Lisää yrityksesi tiedot
Suomen Puhelinluetteloihin

Salon yritysten Tehosivut


Veljekset Kellola Oy

Kotisivut:

Y-tunnus: 1490153-9

Osoite: Rantakatu 8 A,

92100 Raahe

Sähköposti: if.alollekotsimiot

Toimialat:

Puhelinnumerot:
Veljekset Kellola Oy: 08-58718130

Tarjouspyyntö Ajanvarauspyyntö Yhteydenottopyyntö Tiedustele avoimia työpaikkoja

Tarjouspyyntölomakkeen tarjoaa käyttöönne Suomen suurin kilpailutus- ja tarjouspyyntöpalvelu Tarjoukset.fi.

Yritykselle ilmoitetaan pyynnöstänne sähköpostitse ja tekstiviestitse*. Sähköpostiinne tulee kopio lähettämistänne tiedoista.
(* Kaikki päätelaitteet eivät tue tekstiviestejä.)

  • RALA-pätevyys

Veljekset Kellola Oy on vuonna 1998 perustettu maanrakennusalan yritys. Tarjoamme ammattitaitoista palvelua Raahen seudulla, mutta tarvittaessa toimimme koko Suomessa. Käytössämme on koulutettu henkilökunta ja laaja alihankkijaverkosto, mikä varmistaa riittävän kapasiteetin suurienkin projektien hoitamiseen.

Teemme erilaisia maanrakennustöitä monipuolisesti laidasta laitaan. Kattaviin palveluihimme kuuluvat esimerkiksi maansiirrot, maa-ainestoimitukset, ojitukset sekä talon pohjatyöt.

Teemme puunkorjuuta  ja metsänparannustöitä laadukkailla ja nykyaikaisilla koneilla. Myymme myös alan tarvikkeita letkuista liittimiin. Tarjoamme nopeat toimitukset vaativimmillekin tarvikkeille.

Käytössämme on laadukas ja nykyaikainen kalusto, jonka volyymi riittää suuriinkin töihin. Vuosien varrella olemme tehneet kaikenkokoisia urakoita omakotitalon pohjatöistä teollisuuden vaatimiin töihin.